Avéro AchmeaFBTOCentraal Beheer Achmea

PersoonlijkWonenInbraakPreventiecheck

Alle woningoplossingen op een rijtje ...

Partner

DLC Beveiliging

p.a. Besterdring 38, TILBURG
Telefoon: 013-5839095
Fax: 013-5839099

E-mail: risicoreductieplan@dlcbeveiliging.nl
Website: http://www.dlcbeveiliging.nl

Algemene informatie

Als u niet zeker weet of het hang- en sluitwerk van uw woning voldoet aan de gestelde eisen, kunt u via de door ons geselecteerde partner een beveiligingsspecialist laten komen.

Deze specialist controleert niet alleen uw hang- en sluitwerk maar u krijgt ook advies over brand- en waterschadepreventie.

Prijsinformatie

Voor slechts € 50,- krijgt u geheel vrijblijvend advies van een beveiligingsspecialist. Deze bekijkt, samen met u, uw woning en geeft u een vakkundig preventie advies, conform het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Uiteraard krijgt u daarbij een overzicht van de aan te schaffen producten, de prijzen en eventuele montagekosten. Wanneer u besluit de geadviseerde werkzaamheden door uw DLC Beveiliger uit te laten voeren, dan krijgt u de kosten van de Woning Preventie Check á € 50,- terug* Het is tevens mogelijk om naderhand zelf de nodige aanpassingen uit te voeren. Uw DLC Beveiliger kan dan de bestelling voor u verzorgen.

Wanneer uw woning door uw DLC Beveiliger OK wordt bevonden, krijgt u bovendien veelal korting op uw verzekeringspremie.**

* dit geldt voor een bestedingsbedrag van minimaal € 250,—
** vraag naar de voorwaarden en condities bij uw verzekeringsmaatschappij

Contact met DLC Beveiliging
Neem contact op met DLC Beveiliging
Locatie van DLC Beveiliging


Risico Reductie Plan 

Preventiecheck

Doe de online preventiecheck waterschade en maak kans op een waardecheque t.w.v. € 100,- én een persoonlijk preventieadvies van een Achmea Risicoadviseur.