Avéro AchmeaFBTOCentraal Beheer Achmea

Persoonlijk Varen Diefstal SAMM

Alle vaartuigoplossingen op een rijtje ...

Partner

Bootbeveiliging.nu

Industrieweg 100, 2712 LD Zoetermeer
Telefoon: 079 - 341 95 42
Fax:

E-mail: info@bootbeveiliging.nu
Website: http://www.bootbeveiliging.nu

Algemene informatie
Ieder jaar worden in Nederland zo'n 1000 pleziervaartuigen gestolen en het lijkt erop dat dit aantal alleen maar verder stijgt. Ook onderdelen van boten zoals buitenboordmotoren, kostbare inboedel en trailers zijn populair bij dieven. De noodzaak om in de watersport branche actief met beveiliging aan de slag te gaan staat daarom vast. Bij beveiliging kunt u denken aan objectbeveiliging, maar ook aan locatie beveiliging. Een combinatie van deze twee heeft natuurlijk de voorkeur. Veel jachthavens kiezen daarom voor een beveiligingsnetwerk dat naast terreinbewaking ook vaartuigbeveiliging omvat.

Uit de praktijk

In december 2010 hebben vandalen het schip "De Ecolution" op een werf in Groningen tot zinken gebracht. Om dit in de toekomst te voorkomen is er een beveiligingssysteem aangebracht. Zie bijgevoegd artikel uit het AD van vrijdag 4 november 2011.
Prijsinformatie
De firma MultiMill heeft, in samenwerking met Beek Informatica bv, een systeem ontwikkeld waarbij de boten in de jachthaven deel kunnen uitmaken van het beveiligingsnetwerk op het jachthaventerrein. Heel eenvoudig, door een SAMM Intelligent Tag op de vaartuigen te laten bevestigen. De afkorting SAMM staat voor: System Alarm Maritime Management.
Het SAMM systeem is echter voor veel meer geschikt dan diefstalpreventie alleen. Het is een modulair systeem waarbij u kunt kiezen voor extra functionaliteiten. SAMM is een vroegtijdig waarschuwingssysteem bij:
  • diefstal en inbraak op schepen,
  • brand in winterstalling en opslagplaatsen,
  • waterschade op schepen,
  • inbraak in loodsen en containers,
  • diefstal van buitenvoordmotoren ten trailers.
SAMM is een uniek managementsysteem:
  • gecontroleerde toegangscontrole vanaf de weg,
  • gecontroleerde toegangscontrole vanaf het water,
  • ligplaatscontrole vanuit het havenkantoor.
Voor alle producten omtrent risicopreventie bij pleziervaartuigen werkt het Risico Reductie Plan samen met de website bootbeveiliging.nu.
Wij verwijzen u dan ook graag door naar deze website voor verdere informatie en prijzen.
Contact met Bootbeveiliging.nu
Neem contact op met Bootbeveiliging.nu
Locatie van Bootbeveiliging.nu


Download alle informatie in pdf bestand van uw verzekeraar.
Centraal Beheer Achmea

Risico Reductie Plan 

Preventiecheck

Doe de online preventiecheck waterschade en maak kans op een waardecheque t.w.v. € 100,- én een persoonlijk preventieadvies van een Achmea Risicoadviseur.