Avéro Achmea FBTO Centraal Beheer Achmea

Risico Reductie Plan

Het Risico Reductie Plan en uw voordelen

Het Risico Reductie Plan biedt u preventie oplossingen die gericht zijn op het voorkomen en beperken van schade door brand , inbraak, water en diefstal. Met ons Risico Reductie Plan heeft u een groot aanbod van diensten tot uw beschikking. Die kunt u gebruiken om schade te verminderen, te verkleinen of zelfs te voorkomen. Ons motto is niet voor niets Achmea ontzorgt.

Wij werken samen met partners op het gebied van beveiliging en preventie. Onze partners leveren kwalitatief uitstekende producten. Bovendien hebben wij met hen gunstige prijsafspraken gemaakt. U kunt als klant van Achmea van die samenwerking profiteren.

Bent u particulier heeft u een bedrijf of bent u lid van een VVE ?. Maak uw keuze op de betreffende pagina en selecteer het door u gewenste preventiemiddel. Daarmee vindt u per aandachtsgebied de geselecteerde specialist(en) die u kunt inschakelen. U ziet het product of dienst, de voordelen die het biedt, een indicatie van de kosten en de contactgegevens van de betreffende partner.

Bekijk ook eens de downloads

Een van onze partners

      Banner cannot be displayed.