Avéro Achmea FBTO Centraal Beheer Achmea

Registratie van boten

Registratie van boten

Het VbV heeft een registratiekaart en de app "Bootprofiel" speciaal voor boten gemaakt. Hierop kunt u alle gegevens van uw boot kwijt. Als u alle vragen beantwoord, heeft u een compleet signalement van uw boot.

Het VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) is een gemeenschappelijk initiatief van alle Nederlandse schadeverzekeraars om voertuig-, vaartuig-, werkmaterieel- en transportcriminaliteit te bestrijden. Het VbV werkt daarbij nauw samen met de publieke en private partners.

Via onderstaande link vindt u de registratiekaart van het VbV, waarop u alle relevante gegevens van uw pleziervaartuig kunt invullen. U kunt ook een foto van het pleziervaartuig bij de kaart doen. Vul altijd twee kaarten in en bewaar de ene kaart thuis en de andere in uw portefeuille.

 

Registratiekaart

 

Daarnaast heeft het VbV de gratis app "Bootprofiel" ontwikkeld. Hier kunt u alle belangrijke gegevens van uw boot registreren, maar u bepaalt zelf of u de registratie alleen voor uw eigen administratie wilt bewaren of dat u deze verzendt naar een centrale database.

 

Meer informatie over de app kunt u vinden via onderstaande link.

 

App "Bootprofiel"

      Banner cannot be displayed.